wpregnavhu

REG-NAV 1.6.0 (TELJES) verzió

Elkészítettük programunk 1.6.0 verzióját, melynek letölthető csomagja nem csak a frissítéseket, hanem a teljes programot tartalmazza. Érdemi változás nincs benne, így azon partnereinknek, akik már használják programunkat NEM kell letölteniük és frissíteniük a használt verziót. Ezt a példányt kifejezetten azoknak a leendő partnereinknek készítettük, akik tesztelni szeretnék a REG-NAV szolgáltatásait. Éppen ezért a csomagban megtalálható: a program az adatbázist létrehozó script és a fejlesztői dokumentáció A program letölthető: http://regnav.hu/download/Regnavxml_1_6_0.zip Az adatbázist létrehozó script: http://regnav.hu/download/create.zip Fejlesztői dokumentáció: http://regnav.hu/download/REG-Nav program fejlesztői dokumentáció.pdf

0
Read More

REG-NAV 1.5.3 verzió

Felhasználói jelzések alapján módosítottunk a programon: Néhány speciális esetben a 2018 július 1. előtti számlák közül fel tud tölteni a rendszer a NAV felé. Beépítettünk a programba egy kiterjesztett időkorlátot, hogy a 2018. július 1. előtti számlákat semmiképpen ne importálja, ott sem, ahol a számlázó programban lévő view 2018 július 1. előtti adatokat is lát. A program letölthető: http://regnav.hu/download/Regnavxml_1_5_3.zip A zip fájlban csak az exe és dll fájlok találhatóak, ezekkel kell felülírni az aktuálisakat.

0
Read More

REG-NAV 1.5.2 verzió

Felhasználói jelzések és a 2020. július elsejei NAV átállás miatt módosítottunk a program néhány szolgáltatásán: A warningként jelzett 4 tizedesjegyes üzenetek javítása. Almappába teszi a logokat nem a program főmappájába A program figyeli, hogy a 100 eF alatti áfatartalmú számlákat csak 2020. július 1-től kezdődően kell beküldeni, így nincs szükség az időkorlát forrás oldali (forrásview) kezelésére. Ez fejlesztő kollégáinknak nyújt könnyebbséget. A program letölthető: http://regnav.hu/download/Regnavxml_1_5_2.zip Kérjük, töltsék le és frissítsék a programot!

0
Read More

REG-NAV – 2020. július 1-i átállás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy REG-Nav rendszerünk alkalmas a NAV által 2020. július 1-től alkalmazott szabályok szerinti számlabeküldésre. Ehhez a programban be kell állítani az új szabályoknak megfelelő szűrést:Program főablak – Beállítások – 2.fül, Program változókMinden határszámot 0-ra kell állítani! Fejlesztőknek! Felhívjuk fejlesztő kollégáink szíves figyelmét, hogy amennyiben a forrás oldali view-kban alkalmaztak értékhatár szűrést, úgy ezt vegyék ki, mivel ebben az esetben szoftverünk nem kap meg valamennyi számlát! Itt tipikusan a 100 eFt-os áfahatárra gondolunk elsősorban, de kérjük, vizsgálják felül valamennyi…

0
Read More

REG-NAV 1.5.0 a NAV előírásai szerint

Elkészült a NAV előírásai szerinti új verzió! A NAV 2020.04.01-től új struktúrában, új titkosítással kéri a számla adatok beküldését. Ennek megfelelően elkészítettük a REG-Nav szoftver új verzióját, mely az új, 2.0 séma használatával és az az új, SHA3-512 titkosítással készíti el a hasht, és küldi be a számlákat. További változások:

0
Read More

Regatta Project Kft.

2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.
+36 (1) 370-3142
regatta@regatta.hu

Legutóbbi bejegyzések